Jouw energielabel verdient BengCert

Kennis én certificering in één hand.

BengCert, de koepel

4 speerpunten van de AfmeldService, voor de EP-adviseurs

Korte lijnen

Bij vragen heb je gelijk een EP-adviseur aan de telefoon, die 80% van jullie vragen kan beantwoorden. Zo niet, dan wordt je later teruggebeld door onze specialist. Wil je gelijk iemand spreken die jouw vraag kan beantwoorden? Stuur een mailtje en je wordt teruggebeld. Maar gebruik ook vooral ons online-platform waarop veel vragen worden beantwoord door je collega EP-adviseurs.

Meedenken mogelijk

Heb je specifieke vragen over je project, dan kunnen we met je meedenken en eventueel via Teams meekijken. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan het indelen van woongebouwen of indelingen van gebouwen met zowel een woon- als utiliteitsfunctie.

Online intervisie

2 maal per jaar een intervisie-moment met alle andere EP-adviseurs waarin eventuele updates van de methodiek én de auditresultaten worden besproken. Ook is hier alle ruimte voor vragen. Daarnaast organiseren we regelmatig KennisEvents bij partijen in het bouwproces, zoals een leverancier van warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Praktijkervaring

Afgelopen 2 jaar hebben we heel veel woningen en bedrijfspanden opgeleverd én aanvragen voor bouwvergunning berekend. Deze relatief nieuwe 'tak van sport' beheersen we dus helemaal. Onze ervaringen en verbeteringen die we in onze processen hebben doorgevoerd, delen we graag met jullie.

Speciaal voor bouwers: Webinar Bouwen met Beng

26 januari 2023 - 10.00 - 12.00 h, deelname gratis

Wel adviseur maar géén diploma?

Voor adviseurs, architecten en anderen die wél BENG-berekeningen opstellen maar géén diploma hebben, is er onze BengService. Jouw berekening voor omgevingsvergunning wordt door ons overgenomen, en volgens de wettelijke methodiek opgesteld en afgemeld. Zo blijft het ontwerpproces bij jou, wij zorgen voor de certificatie.

logo certificerende instantie

BengCert

BengCert is een bedrijf van Borgch B.V. We zijn sinds 2015 gecertificeerd als bedrijf om Energielabels af te melden bij SKG-IKOB. Eerst onder de naam EnergielabelGilde, per 1 januari onder de handelsnaam BengCert. Download hier onze certificaten.